1961 – 1980

Oud Ulftenaar de heer Theo Schouten die van beroep treinmachinist was en met zijn vrouw woonachtig was in Maastricht deed het idee van een Automatiek op tijdens zijn stops op diverse stations in het land. Een kroket, een frikandel, een patatje trekken uit de muur. Geld inwerpen en eten maar. Niet meer wachten. Dat was toch wel een mooie kans voor zijn dorp Ulft dacht hij. De daad bij het woord gevoegd en in 1961 werd gestart met een automatiek aan de Veldstraat te Ulft. Dit in het pand van zijn broer die destijds een groentezaak had.

Succes verzekerd zo bleek, een groot succes. Toen in 1963 het winkelcentrum aan het J.F. Kennedyplein werd gebouwd verhuisde de automatiek naar de huidige bestemming.

1980 – 1994

In 1980 namen Hennie en Leo van ’t Hul de snackbar over en bouwde het uit met een catering- en bezorgservice. De bezorging werd gedaan door zoon Wilco op de snorfiets. 

1994 – 2019

Rond 1994 verkochten Hennie en Leo de snackbar aan Phuong en Kim. Zij hebben inmiddels bijna 25 jaar hard gewerkt en een goede naam in de regio opgebouwd. Vijf jaar geleden is de cafetaria geheel gemoderniseerd. Helaas door gezondheidsredenen hebben zij moeten besluiten de cafetaria over te dragen.

Nu anno 2019 neemt de vierde generatie de cafetaria over. Tom en Susan de Leeuw gaan deze mooie uitdaging aan. Ulftenaar Tom de Leeuw groeide op om de hoek van de cafetaria, waar zijn ouders hun bedrijf De Leeuw van Ulft hadden gevestigd. Susan groeide op in de Filipijnen en werkte 10 jaar in Kuala Lumpur, Maleisië.

Samen met onze vertrouwde medewerkers Angela, Stephanie, Maud en Rosa staan wij graag voor u klaar.